BE STRONG GIRL

2012-07-17 @ 01:25:43 / BILDER PÅ MIG MFL. 2012
När folk säger att det kommer ordna sig vill du inte lyssna, man stänger in sig, man isolerar sig och bryr sig inte om vad folk säger, att bara få höra att allt blir bra är bara jobbigt, jag vet precis hur du känner min älskade vän. Även fast du inte lyssnar på vad vi säger nu så kommer du en dag att inse att det faktiskt blev bra, allt ordnar sig, tiden läker alla sår, även om en del sår tar längre tid att läka så kommer allting att bli bra tillslut. Jag tänker stå vid din sida och stötta dig genom allting, jag tänker visa dig vägen till den ljusa sidan och jag tänker kämpa med dig. 
 
Du är en sån fin vän Elin och jag vill inte se dig såhär, det gör ont i hjärtat att se sin bästa vän må såhär. Jag ska göra allt jag kan för att få dig på både bättre tankar och bättre humör. Du är värd så mycket mer än det här. 24 timmar om dygnet, varje minut, varje sekund så finns jag här vid din sida, spelar ingen roll om jag är 10000 mil ifrån dig, jag finns alltid för dig. 
 
Ta aldrig någon skit, stå på dig och var stark. Jag vet att du kan. Du är stark och livet kommer gå som i en berg och -dalbana, upp och ner, hela tiden. Man kommer många gånger under livets gång få kämpa, så stå på dig min vän och du vet att jag står vid din sida hela tiden. 
 
Jag älskar dig så himla mycket, ville bara få ut mina tankar i text och försöka få dig att inse att det finns så mycket fint i livet att glädjas åt och du är värd allt annat än detta. Du är så himla fin min vän, glöm inte bort det. 
 
TE AMO♥
Kommentarer
Postat av: ellybells

Vad vore jag utan dig... Finner inga ord hur nära mitt hjärta du bor! TE AMO ♥

2012-07-17 @ 10:26:48
URL: http://ellybells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0