31a MAJ 2013

2013-05-31 @ 13:58:29 / WEEKDAY
Idag kan man checka av två prov från listan, endast ett prov kvar + en inlämningsuppgift. Kan verkligen inte fatta att det är sommarlov om två ynka veckor, det har gått så sjukt fort!! Det känns att ett långt lov är vad man behöver nu, energin är helt slut och motivationen ligger på noll. Ska dra mig till gymmet i eftermiddag och ta mig igenom två pass, så skönt att komma igång!!

THIS MOMENT WE OWN IT

2013-05-29 @ 19:14:13 / WEEKDAY
Hallå där! Har precis varit ute på en liten promenad inklusive lite joggning tillsammans med Ebba.
Det är så himla skönt att bara vara ute samtidigt som man får lite motion och där med få lite frisk luft
än att bara sitta inne, plugga och ruttna. 
Har i alla fall hunnit med lite plugg med tjejerna idag på dagen! Nu ska jag ta mig något
att äta innan jag sätter mig vid plugget ett tag för att sedan somna framför GG.
 
BTW.. jag är så otroligt avundsjuk på alla som lägger upp ''globen nu då, ses beyoncé''...
asså neeeeej, jag vill också, ångrar starkt att jag inte letade mer efter en biljett..
see you next time queen B!
 
Här är två bilder Elin tog på mig igår..
 

29 MAJ 2013

2013-05-29 @ 12:30:15 / WEEKDAY
Har endast haft två lektioner idag & där med slutat klockan elva. Ska iväg och plugga med tjejerna nu, jag känner mig faktiskt inte så stressad över skolan nu, allt börjar att sakta ned. Jag kan inte fatta att det är sommarlov om två veckor, det är faktiskt inga sommarkänslor än så länge. Vädret är ju kasst, det är verkligen kallt ute. Men det gör inte mig någonting som ska vara borta i en månad!! Känner på mig att denna sommar kommer bli en utav de bättre, visst säger man så varje år haha! Men det känns verkligen, det är mycket på gång, vilket bara är roligt!!
 
I somras på beachen i Turkiet med lillebror, skulle inte sitta helt fel att ligga i en solstol med 40 graders värme nu alltså...
 

BROWN & GOLD DETAILS

2013-05-29 @ 12:14:54 / INSPIRATION

NYTT

2013-05-28 @ 17:34:00 / WEEKDAY
Har äntligen (med hjälp av min bästa vän) fixat till min blogg, så nu har jag fått lite mer inspiration till bloggandet. 
I skolan börjar allt droppa av, jag har endast 2 prov & en inlämningsuppgift kvar. Äntligen börjar man se ljuset någonstans! Ska bli så obeskrivligt skönt att bara få vara ledig och slippa all stress, bara två veckor kvar!!
 
 
En bild från i lördags på mig och min super duper fina vän!♥

roses

2013-05-25 @ 19:22:00 / WEEKDAY
Har varit & kollat på alla fina på balen idag, åh, om 2 år så är det min tur- längtar!! Ikväll ska jag på bio, fast 6 såklart, med Linnéa! 

we got the power

2013-05-24 @ 20:03:00 / WEEKDAY
Just nu har jag ingen blogglust alls, varken inspiration eller ork. Det känns som om det är mycket som ska hinnas med på kort tid, så det är prio 1 att fixa det. Annars rullar allt på som vanligt och det enda jag gör är att räkna dagar till sommarlovet.
 
mitt rum är för övrigt klart hos pappa, bara lite småfix kvar och jag är somsagt vääldigt nöjd, helt i min smak!!

NEW ROOM

2013-05-22 @ 21:54:00 / WEEKDAY
Idag har jag fixat klart mitt rum hos pappa, det blev precis så fint som jag ville ha det, väldigt girly & prinssesigt!
Ligger just nu i sängen och kollar GG, innan jag ska läsa några (många) sidor i min bok. Det är skönt att allt i skolan håller på att betas av nu, dag efter dag och vecka efter vecka. Herregud, snart är det sommarlov, can't belive it!
 
en del av rummet, mitt sminkbord..
 

21 MAJ 2013

2013-05-21 @ 20:40:00 / WEEKDAY
Idag var det tungt att gå upp ur sängen, jag ville bara ligga kvar i sängen & dra täcket över huvudet, verkligen. Vädret i sig gjorde ju inte det hela bättre. Men efter ca. 4 timmars nationella så steg i alla fall humöret & idag är jag pluggfri, behöver vila huvudet lite, samla lite energi och sedan ge allt nu i det sista!!
 
En instabild från idag
 

nashi argan

2013-05-21 @ 16:17:00 / SKÖNHET&HÄLSA
som sagt beställde jag nytt shampo, balsam, inpackning & olja. Jag har nu använt mig av dessa ett par tvättar och trivs väldigt bra med produkterna. Håret blir verkligen jätte lent och ett + i kanten är att det luktar supergott!

HAPPY B-DAY BEST FRIEND

2013-05-20 @ 21:45:00 / WEEKDAY
Idag har jag offrat min sovmorgon åt matte, och till största del spenderat hela min dag tillsammans med matteboken. Känns ändå som om jag inte förstår någonting, allting bara snurrar omkring i huvudet. Men det får gå som det går helt enkelt, mer kan jag ju inte göra. Vill inte ens tänka tanken på morgondagen, 120 minuters provtid, rast, och så 120 minuter igen, sedan lektioner på de till klockan 4. Snälla låt dessa veckor.. GÅ FORT.
 
Jag vill även säga grattis till min fina bästa vän idag. Grattis på din 19-års dag! Hoppas din dag har varit bäst, du förtjänar allt det bästa. I love you sister♥ forever and always.
 

18 MAJ

2013-05-18 @ 13:28:00 / WEEKDAY
Sorry för bad update men jag har så sjukt mycket att göra, inte ens på helgen kan jag ta det lugnt. Antar att det bara är att kämpa in i det sista nu, ca. 3 veckor kvar i skolan, typ 11 skoldagar eller något?! Så otroligt skönt. 
I helgen ska jag ägna all min tid åt matteboken, finns ju faktiskt roligare saker att göra på helgen men nej.
 
Såhär såg det ut i veckan när jag och linnea pluggade...
 

eleven months

2013-05-16 @ 12:00:00 / KÄRLEK
 
min lycka.

15 MAJ 2013

2013-05-15 @ 13:48:31 / WEEKDAY
2 nationella idag, jag har världens huvudverk och vill bara gräva ner mig.. dra täcket över huvudet och sova tills någon väcker mig och det är sommarlov, skulle vara så underbart. Jag räknar dagar till friheten. Hela mitt liv består till störst del av stress och måsten. Måste verkligen sänka mina krav på mig själv.
 
Nu inväntar jag Linnéa för lite matteplugg, behöver ju nöta sönder tills nationella nästa vecka!! Sen ska jag bara ta ett bad, läsa ur min bok & sova. 
 
en bild från i sommras

NASHI ARGAN

2013-05-15 @ 07:00:00 / SKÖNHET&HÄLSA
Så var det dags för en ny shampo & balsam leverans. Blev sugen att testa något annat nu när jag använt mig av macadamia i drygt ett år. Jag har hört mycket bra av nashi argan så jag beställde både shampo, balsam, inpackning & en olja. Hoppas att det fungerar för mitt hår. 

Give me some motivation

2013-05-14 @ 22:03:57 / WEEKDAY
Alltid som i slutet av alla terminer kommer allt, allt på en gång. Nationella, inlämningar, prov och redovisningar + en hel del annat. Kraven och pressen på sig själv är otroligt hög, och dessutom väldigt jobbig. Just nu känns det som om jag inte har något liv. För tillfället känns det som om jag bara skulle kunna avgå, här, rätt upp och ned- för jag är verkligen orkeslös. Min motivation ligger på 0, nu när det avgörande kommer typ. Man inser alltid nu hur mycket mer man kunde gett, hur mycket bättre man kunde prestera, alltid samma känsla. 
 
Dessa 4 veckor kommer kännas som en plågsam evighet. Jag kommer inte göra annat än att sitta inne, läsa böcker, skriva arbeten, en redovisning och ett antal prov. Får bara panik av tanken på framtiden. Måste jag plugga arslet av mig för att komma in på en bra skola, ångesten som alltid uppstår när man känner sig som ett retard.
 
Nu ska jag försöka sova utan all min ångest och stress, vilket typ är omöjligt för mig. Idag är en typisk skitdag för mig, och det kommer antagligen vara en skitmånad också. 
Så jävla positivt inlägg, så stolt över mig själv.

illuminati finnar

2013-05-14 @ 18:03:00 / WEEKDAY
Hallå hallå!! Jag vet inte vad som har hänt, men mina tre finnar i pannan har bildat en triangel, shit, precis som illuminati, uppståndelse som vanligt- illuminati är fan överallt. Eftersom jag inte har något bättre att skriva om så fick det bli mina tre illuminati finnar. Ska sluta prata om illuminati nu (hur många gånger har jag nämnt illuminati i detta inlägg? Någon som vill räkna?). Är just nu hos amar och bara tar det lugnt. Intressant inlägg tycker jag, men lite bilder gör det hela mer intressant. Haha såå seriöst inlägg..

MAC CONCEALER

2013-05-14 @ 11:30:00 / SKÖNHET&HÄLSA
Mac har den bästa concealern jag testat, den fungerar hur bra som helst, i alla fall på min hy. Jag döljer framförallt möka ringar under ögonen, och andra finnar/ojämnheter. Kostar ungefär 180-200 kronor tror jag!

PLUGG, PLUGG, PLUGG, SA JAG PLUGG?

2013-05-13 @ 21:23:39 / WEEKDAY
Blir stressad inombords när man vet hur mycket man har att göra nu under 4 veckors tid, och pressen som sätts på sig själv, att man måste prestera, prestera allra bäst. Ska i alla fall göra mitt bästa som jag alltid försöker med och bara ta det lugnt. Jag tycker det är väldigt bra att skriva upp vad man har att göra, och sedan bocka av, det är en sådan lättnad när man bockar av uppgift efter uppgift & prov efter prov. Kommer vara rätt busy nu fram till lovet, you do what you have to typ...

HÅLA

2013-05-13 @ 09:47:09 / WEEKDAY
Är så (ursäkta språket) jävla trött. Illamåendes gick jag till skolan och gjorde spanska nationella, nu har jag håla tills klockan halv ett, så jag passar på att baka & se ett par avsnitt av GG. Vill bara somna, men då kommer jag inte kunna vakna sen haha!!

strawberries

2013-05-13 @ 09:00:00 / WEEKDAY
 

12 MAJ

2013-05-12 @ 19:31:21 / WEEKDAY
Har varit ute hos min kusin & hans tjej ute på landet idag, dom har stall med hästar osv. Det var verkligen skitmysigt, jag saknar verkligen att ha häst ibland. Men tiden skulle nog inte räcka till för mig. Nu ska jag göra ansiktsmask och ta hand om mig själv lite och sedan ladda upp för en skolvecka + lite prov på det!!
Jag har blivit förälskad i allt ovan på bilden, det som står högst upp på min lista förtillfället är en barbour jacka, primeboots & ett par rayban..och även en väska.. och de och de och de! Hahaha!

söndagsångest i vanlig ordning

2013-05-12 @ 16:53:44 / WEEKDAY
Holapola! Då var det slut på ledigheten och söndagsångesten smyger sig fram, precis som i vanlig ordning. Imorgon har jag ett nationellt prov i spanska, antar att veckorna fram till sommarlovet kommer vara fullspäckade av prov & andra inlämningar. Vilket resulterar 4 veckors stress, innan ett par månader av lugn väntar, kan inget annat än att längta. Snälla, låt dessa veckor springa förbi!
 

essie - where's my chauffeur

2013-05-11 @ 13:00:00 / SKÖNHET&HÄLSA

11 MAJ 2013

2013-05-11 @ 12:59:38 / WEEKDAY
Godmorgon!!... eller god eftermiddag! Vaknade med min kärlek vid min sida, har ätit frukost ute, nu ska jag fixa till mig lite och sedan göra några ärenden med pappa på stan. Sen ska jag nog bara ta det lugnt och ta vara på den långa ledigheten vi haft denna vecka, som tur är så är det ju bara 4 veckor kvar till sommarlov. Så otroligt skönt, god vad tiden har gått fort!!! 

crochet

2013-05-10 @ 19:51:00 / SHOPPING
 
Köpte en väldigt fin bikini i Stockholm, crémefärgad & virkad, kommer sitta som en smäck på en brunbränd kropp, give me summer now!!

LA CAPITAL

2013-05-10 @ 16:49:06 / BILDER PÅ MIG MFL. 2013
Var som sagt i Stockholm i början av veckan och stannade där över natten tillsammans med min älskling. Har haft 2 mysiga dagar i huvudstaden, något mindre trevligare var väl mina stora, äckliga skoskav jag fick av mina loafers, jag lyckas alltid!.. kunde ju åtminstone tagit några skönare skor. Så skönt att ha varit ledig i princip hela veckan, nu är det bara en månad kvar tills det efterlängtade sommarlovet, helt sjukt vad tiden går fort!

09 MAJ

2013-05-09 @ 19:42:57 / BILDER PÅ MIG MFL. 2013
Kvällsunderhållning: Knäppte några kort med min duktiga bästa vän efter en middag på Guldkant!
och ja, bilderna är i fotografisyfte och är där med oseriösa...

 

RED, JEANS & GOLD

2013-05-06 @ 17:30:00 / 2 DAY'S OUTFIT

JAG SVÄR

2013-05-06 @ 16:02:01 / WEEKDAY
Just nu är jag väldigt glad och allmänt peppad på livet, vilket nästan är det bästa som finns. 2 delar i nationella(spanska) kan jag nu checka av! Nu ska jag packa lite till stockholm innan jag lägger mig i ett varmt bad och börjar kvällen med att ta hand om mig själv, dvs. raka benen, smörja in mig, måla naglarna, göra ansiktsmask, you name it.. ni tjejer vet vad jag pratar om, och visst är det bland det bästa?!?!
detaljbild på dagens

sailor

2013-05-06 @ 13:00:00 / INSPIRATION
Det är så snyggt med ''sailor-style''! Det är något man aldrig tröttnar på, det är alltid lika snyggt och fräscht. 
Allt från Michael Kors:
Collage av mig.

NÄR ALLA SÄGER NEJ SKA JAG SÄGA JA

2013-05-05 @ 19:59:47 / WEEKDAY
Jag är såå trött och jag är verkligen så sjukt opepp på nationellt prov i spanska imorgon, uuäääkk. Men så obeskrivligt skönt att morgondagen är den enda dagen i skolan på hela veckan, Tisdag blir det estocolmo med la clase (tackarrrr!!) och jag and my love stannar en natt, greaat! Nej, nu måste jag plugga espanol. 
bajs, vill va i London Nu
 

long

2013-05-04 @ 15:13:49 / INSPIRATION
Jag måste verkligen införskaffa mig en lång, fin & stilren kappa, SÅ snyggt!!
Collage by me

#thatPOWER

2013-05-04 @ 14:39:00 / WEEKDAY
Hooola! Skönt med helg, sovmorgon och sol! Tråkigt nog måste jag plugga, känns som om det är prov varje vecka fram till lovet.. Men det är bara att hålla ut, det är ju faktiskt bara drygt en månad kvar, kan inte vänta mer!!!
2 instabilder

SUMMER BEAUTY

2013-05-03 @ 12:00:00 / SKÖNHET&HÄLSA
Här är några produkter jag gärna använder mig av på sommaren, allt från fina nagellack i härliga, somriga färger, sen fina läppstift i olika färger, fint solpuder som ger extra skimmer, olja till håret, olja som ger skimmer i ansiktet, friska dofter och serum till ögonfransarna. Dessa produkter ger en fin och naturlig sommarlook!
 

eyelashes

2013-05-03 @ 11:33:03 / SKÖNHET&HÄLSA
Jag använder knappt något smink längre, bara concealer typ och lite solpuder för att få lite skimmer i ansiktet. Less is more! Jag får alltid komplimanger för mina ögonfransar, och dom har blivit så himla långa och mörka nu pga. ögonfransserum, jag rekommenderar det till alla ni där ute som vill ha långa, mörka, täta ögonfransar! På bilderna ovan har jag ingen mascara på ögonfransarna, endast concealer under ögonen och vid andra ojämnheter. 

HAIR

2013-05-03 @ 11:22:05 / WEEKDAY
Som sagt var jag och fixade till mitt hår igår, snäppet ljusare och jag gillar det skarpt!

UNDER MY SHADES

2013-05-03 @ 11:12:00 / 2 DAY'S OUTFIT
Byxor-Dr.Denim// Skjorta-Carlings//Skor-Steve Madden

Cut&Coloring

2013-05-02 @ 13:29:08 / WEEKDAY
Next: Cut&Coloring på people...
 
hmmm....vad ska det bli?!
 

VALBORG

2013-05-01 @ 18:55:46 / WEEKDAY
Hola amigos! Hade en väldigt bra valborg med en hel del sköna människor, det blev mycket skratt, jag hade alltså väldigt roligt! Skönt med lite ledighet mitt i veckan, dock måste jag plugga på både engelska och spanska, plus läsa två böcker, försöker hålla ut och tänka på att det snart är SOMMARLOV.
 
RSS 2.0