Give me some motivation

2013-05-14 @ 22:03:57 / WEEKDAY
Alltid som i slutet av alla terminer kommer allt, allt på en gång. Nationella, inlämningar, prov och redovisningar + en hel del annat. Kraven och pressen på sig själv är otroligt hög, och dessutom väldigt jobbig. Just nu känns det som om jag inte har något liv. För tillfället känns det som om jag bara skulle kunna avgå, här, rätt upp och ned- för jag är verkligen orkeslös. Min motivation ligger på 0, nu när det avgörande kommer typ. Man inser alltid nu hur mycket mer man kunde gett, hur mycket bättre man kunde prestera, alltid samma känsla. 
 
Dessa 4 veckor kommer kännas som en plågsam evighet. Jag kommer inte göra annat än att sitta inne, läsa böcker, skriva arbeten, en redovisning och ett antal prov. Får bara panik av tanken på framtiden. Måste jag plugga arslet av mig för att komma in på en bra skola, ångesten som alltid uppstår när man känner sig som ett retard.
 
Nu ska jag försöka sova utan all min ångest och stress, vilket typ är omöjligt för mig. Idag är en typisk skitdag för mig, och det kommer antagligen vara en skitmånad också. 
Så jävla positivt inlägg, så stolt över mig själv.
Kommentarer
Postat av: liz

Ha inte allt för stor press på dig själv, utan gör så gott du kan utan att du känner att det blir för mycket. Då kommer du klara det! :)

Svar: Så söt :) Tack så mycket!! :)
Amanda Söderlind

2013-05-17 @ 12:52:54
URL: http://bulliza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0