29

2013-09-29 @ 16:15:54 / WEEKDAY
hejsan! Söndag igen, alltså varför ska helgerna gå så fort?! Men det är faktiskt bara ca. 4 veckor kvar i skolan sen är det höstlov, så skönt! Idag har jag rensat både garderob och hästgarderob. Nu ska jag spendera resten av dagen till att plugga matte. Vi hörs sedan! PUSS
 
En från i fredags.
 

SATURDAY

2013-09-28 @ 19:01:28 / WEEKDAY
Hejsan! Som vanligt är min uppdatering lite gles, men så är det! Har både haft prov och inlämningar i veckan som tar upp tiden. Igår var det samhällsfest, vilket var lyckat! Landade hemma hos amar efter festen och idag har vi varit och gosat med min mosters hundvalpar, så söta att jag dör! Nu ska jag byta kläder och fixa mig lite innan jag ska ner till Guldkant för Middag- grattis finaste Sabrina i efterskott♥.. Hörs senare!
 

UPPRÖRD

2013-09-24 @ 22:58:12 / WEEKDAY
Det är väl inte direkt någon nyhet att vi lever i en så sjukt orättvis värld. Jag kan inte riktigt acceptera att det är så här världen ser ut, att denna jävla orättvisan kan förstöra så mycket. 
 
Jag blir verkligen så sjukt ledsen och upprörd över saker som händer i dagens samhälle. Jag önskar verkligen att jag själv som person kunde göra någonting för att rädda alla människor där ute som verkligen behöver hjälp eller som mår dåligt, jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa alla och få dom att må bra. 

Jag tycker att man borde lägga mer energi på sin omgivning och framför allt visa sin kärlek till sin familj, sina vänner och så vidare, istället för att lägga energi på små töntiga, meningslösa (ursäkta språket) jävla i-landsproblem som inte alls har någon betydelse jämfört med sina nära. Vi är så sjuuukt dåliga på att ta vara på det vi har och att vara glada över det vi har. Vi måste alltid ha mer, bättre, finare, vi nöjer oss aldrig helt enkelt. Men om du är frisk och om du har en familj, ditt liv är bra i helhet, vad mer kan du begära?! 
 
Blev ett litet slarvigt inlägg såhär på kvällskvisten, är så sjukt trött och upprörd inombords på något sätt. Tycker helt enkelt att världen är orättvis, ganska så mycket orättvis faktiskt, och jag tycker inte att det är acceptabelt. Men så har det ju alltid varit, vi vet ju alla att vi lever i en orättvis värld och liven varierar från person till person. 
Jag säger bara, ta vara på era nära och ta även vara på de som ni inte står nära, ni kan vara till stor hjälp. 
 
Nu ska jag läsa igenom mina anteckningar i bokföring. Imorgon är det prov! WEHO... 
 
 
 
 
jag älskar min fina familj, mina älskade vänner och min underbara pojkvän över allt annat, ni är bäst!♥
 

SUNDAY

2013-09-22 @ 19:55:55 / WEEKDAY
haha alltså min update här suger verkligen, men jag försöker göra mitt bästa för att hålla den jämn. Det är dock lite svårt eftersom jag har typ fullt upp all day. Plugg, träning, lite mera plugg, träffa vänner/pojkvän, träna, plugga. Haha ungefär så. Är väldigt trött idag, och jag typ måste plugga. Helgen har i alla fall bestått av ekonomifest och.. inget annat haha. På fredag är det samhällsfest och jag sitter och funderar ut vad jag ska vara, temat är övernaturligt.. tänkte kanske beställa hem någon rolig kostym?! eller?! Nä nu ska jag lägga mig i sängen med en stor kopp thé, som ett skönt avslut på denna vecka. 
 
darling♥

WEDNESDAY

2013-09-18 @ 17:20:09 / WEEKDAY
Hejsan! Redan onsdag, nedtrappning till helgen, så skönt. Jag har varit riktigt trött idag, kanske är min förkylning som gör att jag blir tröttare, men den är i alla fall påväg att försvinna nu. Min träningsvärk däremot... alltså, jag säger bara GRIT- fyfan vad jobbigt. Nu ska jag snart iväg på ett Cross Cardio pass, grymt jobbigt och kul. Det är så kul att hålla igång och känna att man utvecklas mer och mer för varje gång. Det är bara att passa på innan skolan tar över helt med alla arbeten, prov och annat plugg. Det är ändå rätt så lugnt nu. Men nu ska jag dra iväg på passet, sen ska jag till mitt hjärta och sova! 
 
en selfie från fredags
 

johnny bulls

2013-09-16 @ 19:37:45 / WEEKDAY
Jag blev helt förälskad när jag såg dessa snyggingar från Johnny Bulls. Ser typ exakt ut som primeboots, så jag kunde inte motstå. Beställde ett par tidigare idag, i mörkbrun färg. Ja dom ni ser på bilden helt enkelt. Kostar runt 1500 riksdaler, vilket jag tycker är ett sjukt bra pris! Dock var leveransen sen, antar att dom är ganska så utsålda. Men det blir en perfekt julklapp kanske ;)

romantic room

2013-09-16 @ 19:34:00 / WEEKDAY
collage av mig

NIKEFRee5.0

2013-09-16 @ 19:08:34 / WEEKDAY
Oh monday! Seriöst, varför finns ens måndagar haha. Men en dag mellan lördag och söndag skulle verkligen vara något. Tur att man bara har 3 ynka lektioner på måndagen, dock en håla på 2½ timma mitt på dagen, men vad gör det. Dagen i övrigt har varit väldigt seg, det börjar bli kallt ute nu. Visst det är både mysigt och inte mysigt haha. Jag har spenderat mer än en timma på trafikskolan och även bokat in några körlektioner- gud så nervöst haha. Men det känns ändå på något sätt att det inte är så långt bort. Pappa har även hämtat mina nikefree skor, och dom är så sjuuuukt snygga!!! Nu ska jag plugga företagsekonomi, puss puss 

sunday

2013-09-15 @ 19:54:02 / WEEKDAY
Så var helgen slut igen. Imorgon är det måndag, ny vecka, nya tag. Det känns dock som om jag fått en hel del gjort i helgen- dvs. plugg, städning osv. Vilket känns ganska skönt. Avslutade min helg med två sjukt jobbiga pass, sh'bam & body pump och jag kan säga att min kropp är helt slut nu. Klockan är liksom åtta och jag skulle lätt kunna somna nu på sekunden!! Men tänkte kolla lite TV innan jag somnar. Hör av mig imorgon! Godnatt.
 
två från förra veckan
 

paris

2013-09-14 @ 17:01:40 / WEEKDAY
 
 
 

LAST FALL - OMBRE

2013-09-13 @ 22:13:49 / WEEKDAY
 
 

 
 
Förra hösten färgade jag ombre, vilket jag tycker är sjukt snyggt. Men i år behåller jag nog mitt blonda hår, i alla fall genom hösten.

FRIDAY

2013-09-13 @ 22:08:27 / WEEKDAY
Alltså, förlåååt för min usla update här. Men denna vecka har gått så sjukt fort och jag har haft ganska mycket att göra. Allt från teorikurs på trafikskolan, till träning, till plugg och så mycket annat. Men nu kan jag i alla fall checka av ett psykologiprov och en inlämning i historia angående Roms fall. Puh så skönt! Jag är näst intill helt slut, eller rättare sagt min kropp är helt slut. Efter skolan somnade jag bara sådär i ungefär två timmar. Ett tecken på att jag måste vila och sova ut i helgen. Jag har börjat få skit ont i halsen, vilket jag typ alltid får innan hösten. Så typiskt. Jag tänkte faktiskt sova när som helst. Ska bli såå skönt att få sova ut i typ 12 timmar, om inte mer. 
 
Kvällens godis- mummmaaaa!!
 

MONDAY

2013-09-09 @ 19:05:06 / WEEKDAY
Hejsan!... lika jobbigt varje gång man ska börja inlägget med något... hej bloggen!! Låter så töntigt hahah, åh jobbigt läge (i-landsproblem). Har som sagt varit hos tandläkaren tidigare idag, var lite jobbigt med bedövningen haha men annars gick allt galant! Har sedan varit på trafikskolan. Nu ska jag byta om från skjorta till myskläder, så sjukt underbart!
 

MORNING

2013-09-09 @ 08:00:00 / WEEKDAY
alltså mhhhh dessa amerikanska pannkakor- så goda!
 
Nu ska jag till skolan, sen ska jag till tandläkaren på hålan, alltså usch, hatar tandläkaren :( Slutar hyffsat tidigt, sen ska jag till trafikskolan på teori. Fullt uuuupp!! Ha en bra dag.

outift

2013-09-08 @ 18:46:22 / WEEKDAY
En outfit från tidigare i veckan.
Byxor- Gina Tricot// Blus- Vero Moda// Jacka - H&M// Skor- Michael Kors//

SUNDAY

2013-09-08 @ 18:38:05 / WEEKDAY
hellooo!! och förlåt för mitt lilla ''mini break''. Men har haft fullt upp men ändå inte, haha hur kommer det sig. Jo men plugget har faktiskt kommit igång lite, jag tycker liksom om att hänga med från början och plugga lite varje eller varannan dag. Sedan har jag tränat ganska mycket. Ja, jag har helt enkelt många bollar i luften just nu. Egentligen skulle jag dragit till London på onsdag, men jag sa faktiskt till min pappa att skjuta upp det eftersom jag får typ panik om jag skulle missa något i skolan. Saknar London dock så måste bestämma datum snart! 
I veckan ska det bli kallare, är det bara jag som saknar hösten eller? Ligga inne under ett varmt täcke, tända ljus och en bra film, åh så mys! Nu ska jag hoppa in i duschen, har nämligen varit på 2 olika pass. 
 
London baby
 

GOOD MORNING

2013-09-04 @ 07:40:00 / WEEKDAY
 
Godmorgon! Hoppas ni sovit bra. Nu sticker jag iväg till skolan så ni får ha en bra dag- vi hörs senare!

avocado facemask

2013-09-03 @ 22:30:37 / SKÖNHET&HÄLSA
 
Tog hand om mig själv lite idag, det är så skönt och man behöver det verkligen minst en gång i veckan. Körde på en avocadomask idag, super bra faktiskt!

TISDAG

2013-09-03 @ 22:18:15 / 2 DAY'S OUTFIT
 
Tisdag som innebär lång och allmän tråkig dag. Men jag tycker att den gick hyffsat. Efter skolan har jag bara pluggat och tagit det lugnt. Imorgon är det onsdag, och nedtrappningen till helgen- veckorna bara springer förbi!
 
Bilden ovan är på dagens detaljer.
 

matte top coat

2013-09-01 @ 20:53:14 / WEEKDAY
 
Syns inte så bra men har fixat och målat mina naglar svarta och matta, sjukt snyggt faktiskt. 

ROOM

2013-09-01 @ 20:25:40 / WEEKDAY
Mitt rum hos pappa som i princip är helt klart nu! Så mysigt! Nu har jag två fina och mysiga rum, ett hos mamma och ett hos pappa, lyx.
 

nytt från eleven.se

2013-09-01 @ 20:07:48 / WEEKDAY
+ en lip plumper! En rouge och ett puder som tar bort det blanka/oljiga i ansiktet och ger en matt känsla. Super bra verkligen!!
RSS 2.0