i wanna be drunk when i wake up, on the right side of the wrong bed

2013-10-30 @ 15:14:30 / WEEKDAY
Hinner inte ens med att skriva här och jag ska ha höstlov?! Har haft näst intill fullt upp hela tiden. Men jag tänkte skicka in alla arbeten idag så slipper jag tänka på det under helgen. Idag har jag haft frukostmys med finaste Ebba. Kom precis hem, ska äta och sedan väntas två pass på gymmet. Vi hörs senare. Kram!
 

HOLIDAY

2013-10-26 @ 19:41:29 / WEEKDAY
Så var det lov. Detta efterlängtade, behövliga och underbara höstlov. Behövligt var väl det minsta man kan säga, för jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte fick en paus i plugget nu. Trots höstlov är plugghögen cirkus 1 meter, men jag tänkte beta av lite efter hand på lovet för jag tänker absolut inte stressa, det är det sista jag ska göra. En veckas ledighet var verkligen vad jag behövde, så sjukt underbart! Nu ska jag snart bege mig till min pojke där jag stannar över natten. Kram!
 

lovely london

2013-10-25 @ 13:00:00 / TRIPS AROUND THE WORLD
 
åh, jag saknar redan VÄRLDENS.BÄSTA.LONDON.♥

cause you had a bad day

2013-10-24 @ 21:14:01 / WEEKDAY
Idag har varit en såndär dag då allt är dåligt. En såndär dag då det känns som om ingenting har någon speciell mening, som om allt man kämpat för bara skiter sig. Idag har varit en såndär dag då allt bara runnit över, det blev för mycket, för mycket för mig, för min kropp och för min hjärna att hantera, det blev alldeles för mycket. Idag har varit en såndär dag då man inte ens orkar bry sig, man orkar inte ens försöka. Ni vet när en massor saker man har haft inom sig bara tillslut rinner över, you can't handle it liksom, det tar stopp, det går över gränsen. Man känner sig inget mer än bara värdelös. Det är jobbigt, jävligt jobbigt. En del ger upp, en del står upp. Jag är en utav dom som står upp och ni kan ge er fan på att jag aldrig kommer ge upp.
 
Ja, som hos många andra tar stress över mitt liv. Jag är en tjej som är väldigt målinriktad, jag vet vad jag vill och jag kan om jag vill. Visst är det bra att vara målinriktad, det är skitbra! Men till en viss gräns skulle jag vilja säga, för det är faktiskt inte kul när man ska behöva må dåligt över skolan, må dåligt över sina betyg och må dåligt över sig själv för att man inte når upp dit man vill, man måste liksom förstå att man har gjort sitt bästa, man kan inte göra mer än så, det du har gjort är verkligen jätte bra! Jag är glad att förbättrats vad gäller höga krav på mig själv, till skillnad från förra året. Det är klart jag har höga krav på mig själv nu också, det är bara bra- men det måste vara rimliga krav. Man kan inte alltid vara bäst och man kan inte alltid vara bäst på allt. Det är bara att acceptera. 
 
Jag är så ledsen över att allt inom mig går ut till alla mina nära, men det finns inget annat man kan göra än att förbättra sig själv. Lära sig själv att hantera dåliga saker inombords, och jag kan säga att jag börjar redan nu att försöka bättra mig, för jag älskar min bästa familj, min finaste pojkvän, mina underbara vänner över allt annat och jag skulle aldrig klara mig utan er. ♥
 
 

MONDAY

2013-10-21 @ 21:20:00 / 2 DAY'S OUTFIT
 

a little party never killed nobody

2013-10-20 @ 15:19:00 / WEEKDAY
Då var denna helg över! Så skönt att det bara är en vecka kvar i skolan innan höstlovet. Jag ska bara vila och ta det lugnt under höstlovet, något som min kropp skriker efter just nu. I fredags vankades det C.C fest och landade i sängen efter midnatt någon gång, vilket resulterade en väldigt trött lördag igår. Igår såg jag och min pojk på The Great Gatsby- holy moley, grymt bra! Idag står plugg på schemat då jag måste bli klar med två arbeten denna vecka, hurry up! Men det ena arbetet hinner jag nog bli klar med idag...förhoppningsvis! Vi hörs sedan- tänkte slänga upp lite mer shoppingbilder. Kram!
 
En av mina hyllor i mitt rum..
 
 
 

LONDON SHOPPING PART I

2013-10-17 @ 12:51:06 / WEEKDAY
 

less is more

2013-10-17 @ 12:45:58 / WEEKDAY
 
 
Hemkommen från stan precis, efter en fika med Sab! Slutade tidigt idag då vi får jobba hemma istället, så jag ska sätta igång med plugget direkt. Försöker hålla ut, det är ju bara trots allt en vecka kvar till höstlov.
 

CÉLINE PARIS

2013-10-16 @ 21:50:55 / WEEKDAY
dagens outfirre, skorna, tröjan & kappan är ny. Lovar att visa shoppingen och andra bilder när tid finns- det är mycket just nu! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa juridik! Godnatt.

ONSDAG

2013-10-16 @ 15:28:00 / WEEKDAY
I'm back in business! Har haft en underbar weekend i London- älskade fina London vi ses snart igen. Jag vill lätt bo i London i framtiden, underbar stad. Vi har i alla fall shoppat, sett oss omkring och så vidare! Har i alla fall haft det sjukt bra! Nu är det fokus på skolan igen, men om två veckor är det höstlov- så himla mysigt och välbehövligt.
 
självklart kommer jag lägga upp en hel del bilder, men det får bli en annan dag i veckan eller i helgen när jag har tid. 
 
här är en insta-bild

HAPPINESS

2013-10-16 @ 12:00:00 / KÄRLEK
16 månader med världens underbaraste, finaste, bästaste pojkvän. Du är allt för mig, min andra halva, min bästa vän. Du är luften jag andas och jag älskar dig över hela mitt hjärta♥
lycka.

pink

2013-10-13 @ 17:50:00 / WEEKDAY
 
 

sweaters

2013-10-12 @ 18:00:00 / INSPIRATION
 
Det är så himla snyggt, enkelt men också skönt med sweaters. Funkar till allt! Här över är några av mina favoriter.

LONDON

2013-10-12 @ 09:00:00 / TRIPS AROUND THE WORLD
 
Befinner mig förhoppningsvis i London nu! Har några tidinställda, sen får jag se om jag hinner/orkar uppdatera något. Hoppas ni får en underbar helg, för det ska jag ha! Kram
 
 
 

BYE AMIGOS

2013-10-11 @ 15:59:34 / WEEKDAY
Hejsan! Är hemma ett tag nu innan vi beger oss mot flygplatsen. Är så sjukt pepp på att åka iväg nu! Jag slänger upp några tidinställda då jag förmodligen inte kommer att uppdatera så mycket. Blir massor av inlägg med bilder när jag kommer hem istället. Ni får ha det så bra!
 

10/10

2013-10-10 @ 15:10:05 / WEEKDAY
Veckorna går så jäkla snabbt och imorgon är det fredag, så himla skönt! Dock har jag matteprov men det gör ingenting för min del för jag är off to London imorgon bitches!! Haha är så sjukt pepp. Har inte börjat packa än så måste göra det ikväll, men innan ska jag skicka in mitt historiaarbete och lösa några ekvationer! Hörs senare, kram.
 

TUESDAY

2013-10-08 @ 16:31:00 / WEEKDAY
En höstbild från förra helgen tror jag!
 
Tisdag, veckans längsta dag. Haha gud vad jag är negativ med alla dagar, igår: måndag, veckans värsta dag. Idag: Tisdag, veckans längsta dag. Men det är ju så det är! Ska i alla fall bege mig till TR snart för ett GRIT pass, svettas så fort jag säger GRIT ungefär men det är bara att hålla i. Sedan måste jag verkligen plugga matte och försöka förstå mig på en del saker som har med ekvationer och göra, ja, ekvationer. Jag är förmodligen inte ensam med att ogilla ekvationer. 
 

BARBOUR INTERNATIONAL

2013-10-07 @ 15:45:48 / SHOPPING
senaste tillskottet i jackväg, kan inte vara annat än nöjd- den är så jävla snygg och sjukt skön dessutom! Värd varenda krona. 

OH MONDAY

2013-10-07 @ 15:41:58 / WEEKDAY
Måndag. Det måste nog vara veckans värsta dag. Dock har jag bara tre lektioner + en låååång håla, så det funkar. Ska snart iväg på teori med trafikskolan, vi ska gå igenom bilen idag haha, det är inte min grej men det är sånt som måste göras! Sedan ska jag spendera resten av kvällen till plugg, plugg och så lite mera plugg. 
 
perfekt plugghörna
 
 
 

06 OKTOBER

2013-10-06 @ 20:12:35 / WEEKDAY
Så var det söndag igen! Vill bara att denna vecka ska gå fort så att fredag faller in, och jag drar till London- det ska bli så grymt skönt att komma iväg, några dagar gör verkligen mycket. Men innan belöningen som är London måste jag lämna in ett arbete och klara av ett matteprov. Efter regn kommer solsken som sagt. I eftermiddags har jag varit på två pass, sh'bam & body pump och nu är min kropp helt slut! Nu ska jag plugga i min nya mysiga plugghörna som min finaste mamma har fixat möbler till idag! Vi hörs imorgon. Kram!
 
Finaste, mysigaste London
 
 

LÖRDAGSPLUGG

2013-10-05 @ 17:18:02 / WEEKDAY
Hallå! Det var typ en vecka sen sist, sorry. Just nu har jag så mycket att göra och det känns som att tiden knappt räcker till. Jag har väldigt mycket att göra innan höstlovet tar vid och jag ska hinna göra klart ett par arbeten och klara av ett prov innan jag lämnar Sverige för London på fredag. Jag är så sjukt pepp på London just nu, behöver verkligen en weekend från allt annat här hemma. Idag är det då lördag och jag sitter just nu med historiaboken rakt upp i ansiktet. Ska även hinnas med lite matte! Senare ska jag till Agnes med mina tjejer. Jag ska verkligen försöka att skriva här men när jag är stressad tar jag alltid plugget i första hand. Kram!
 
har fått hem min fina nya jacka från Barbour, sjukt snygg. Bättre bild kommer någon dag!
 
RSS 2.0