MOTIVATION

2013-01-08 @ 19:03:51 / WEEKDAY
PLÖTSLIGT kom lite motivation tillbaka. London är bokat, see u in 3 weeks! Jag älskar att ha mål att se fram emot, det känns som om man presterar mer. Jag tycker att mål är något väldigt viktigt, då menar jag för alla. Det kan vara småsaker resor, jobb, ja vad som helst faktiskt. Men, höga mål är inte alltid bra. Det är absolut inte bra att ställa för höga krav på sig själv, visst det är bra att ha höga mål med sig själv, men det finns ingenting bra med att må dåligt över att man har så höga krav på sig själv. Det händer lätt att man är för hård mot sig själv.
 
Motivation är viktigt och dessutom ledtråden till bland annat skolan, och livet för den delen. Har man motivation känner man sig starkare, genom att känna sig starkare, känner man sig även gladare, piggare, bättre osv. Detta leder även till bättre självförtroende, som också är en viktig och super bra egenskap. Med självförtroende kommer man långt, det gäller bara att tro på sig själv i alla lägen, även om det är i en situation där det är lite jobbigt, att tro på sig själv gör en hel del. 
 
Självförtroende är inte en enkel sak. Det gäller somsagt att tro på sig själv, du måste verkligen lita på dig själv och acceptera dig själv för den du är. Mitt självförtroende har bara blivit bättre och bättre med åren, det är klart att man har dagar då allt är dåligt, man har varken motivation eller självförtroende, men så är det för alla. 
 
Nu är det slutskrivet om mål, höga krav på sig själv, motivation & självförtroende. 
Tillbaka till pluggandet!!!
 
See u soon, London!
Kommentarer
Postat av: L

Jag är helt säker på att ditt självförtroende bara växer efter hand! Kloka ord med mycket positivitet bakom! Du är suverän <3! Kram kram

2013-01-08 @ 20:05:23
Postat av: L

Härligt med resan till London, förresten! Häftigt! Som du säger, roligt att ha något att se fram emot! Puss och kram

2013-01-08 @ 20:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0